MERSİN / ANAMUR - Gercebahşiş Sadet Tuna Ortaokulu

Gercebahşiş Sadet Tuna Ortaokulu

Gercebahşiş Köyü, Merkez Mahalle, PK33640, Anamur/MERSİN
Vizyon
Yaptığımız çalışmalarda en iyi ve güzel sonuçlara ulaşarak en başta okul yararlanıcılarının beklentilerini karşılamak, bölgemiz düzeyinde öncü, en saygın ve ilkleri yapan eğitim kurumları arasına girerek, Türkiye’de adımızı duyurmak.
Misyon
Okulumuzu, saygının ve sevginin eksik olmadığı ve zamanla bu saygının ve sevginin artacak şekilde planlamak ve geliştirmek, öğrencilerimize mümkün olan en üst seviyede eğitim öğretim kalitesi sağlamak, Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda yetiştirmek, okul içinde ve okul dışında toplumsal barış, kardeşlik, sosyal ilişkileri en üst düzeye çıkarmak, bu işleyişin içerisine bütün kişileri dâhil ederek sürekli ve aktif katılımını sağlamak.
Başarılar
1- 2005-2006 Eğitim-Öğretim yılında, Kır Koşusu-Minikler kategorisinde bireysel olarak birincilik, grup olarak da ikincilik kazanılmıştır. 2- 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında, İlköğretim okulu öğrencileri arasında düzenlenen Futbol Turnuvası üçüncülüğü kazanılmıştır. 3- 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında, "Atatürk Kır Koşusu" Minik Erkekler kategorisinde üçüncülük kazanılmıştır. 4- 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan öğrencilerimizden birisi Anadolu Lisesi´ne, üçü de lise ve dengi okullara kayıt yaptırmıştır. 5- 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan öğrencilerimizden birisi Anadolu Öğretmen Lisesi´ne, yedisi de lise ve dengi okullara kayıt yaptırmışlardır. 6- 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan öğrencilerimizden dördü Anadolu Lisesi´ne, onikisi de lise ve dengi okullara kayıt yaptırmışlardır.
Personelimiz, okula ulaşımlarını kendi imkanlarıyla sağlamaktadırlar.
Taşımalı
Gercebahşiş Köyü, Merkez Mahalle, 33640 Anamur / MERSİN
İlçe merkezine uzaklık 10 km.´dir.